Gülüş Tasarımı - Estetik Gülüş - Antalya Diş Kliniği

Gülüş tasarımı, farklı sebeplerden dolayı uygulanabilir. Kişi, bazen dişlerinde herhangi bir müdahale gerektirecek bir rahatsızlığa sahip olmadan, sadece mevcut gülüşünden daha iyi bir gülüş isteyebildiği gibi, bazen de zaman içinde görünüşü bozulmuş olan dişlerinin veya diş etlerinin; yüz, dudak, diş ve diş eti yapısına göre yeniden şekillendirilerek, kendisine en uygun gülüşe kavuşmak isteyebilir.

Gülüş tasarımı, kişinin, yüz yapısına en uygun gülüşe kavuşmasını sağlayan bir uygulamadır.

Markasya Diş Kliniği uzman diş doktorlarıyla, gülüş tasarımı için yapılan estetik diş hekimliği uygulamalarıyla birlikte, diş hekimliğinin diğer uzmanlık gerektiren dallarından olan, ortodonti servisi, diş eti hastalıkları, pedodonti servisi, endodonti servisi, implant uygulamaları, diş dolgusu, diş protezleri, diş taşı temizliği ve diş beyazlatma (bleaching) gibi alanlarda, Antalya’nın, Konyaaltı İlçesi’nde hizmet vermektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

diş eti şişliği Avantajları Çocuk Psikolojisi Pedodonti ağız solunumu Gingivitis Şeffaf Plak Antalya Sinus Lifting Diş Teli Tedavisi Çene Eklemi implant diş ağız bakımı Diş etleri Bebeklik Dönemi erken teşhis Çene Eğriliği Antalya Ortodonist implantın faydaları Yirmilik Diş Porselen kaplama