Estetik Gülüş Tasarımının Avantajları - Antalya Diş Kliniği

Multidisipliner bir yaklaşımla; yüz, dudak ve çenenin karakteristik özelliklerine göre; diş eti ve dişlerin mevcut durumuna göre, hastanın ağız içinin ve yüzünün, fotoğrafları ve videoları, dijital ortama aktarılarak, dijital gülüş tasarımı uygulaması yapılır.

Hastanın istediği ve onay verdiği bir uygulama olmasından dolayı, hasta, dijital gülüş tasarımında, sürprizlerle karşılaşmaz. Hastanın, yüz ölçülerinin ve ağız içi ölçülerinin dijital ortama aktarılarak yapılması, gülüş tasarımını, kişiye özel hale getirir.

Tedavi başlamadan, hastanın nasıl bir gülüşe sahip olacağını görebilmesi, dijital gülüş tasarımının en büyük avantajıdır.

Markasya Diş Kliniği, alanlarında uzman diş hekimleriyle, gülüş tasarımı hizmeti vermektedir. Estetik gülüş uygulamalarıyla birlikte, diş hekimliğinin diğer uzmanlık dallarını içeren, ortodontik tedaviler, implant uygulamaları, pedodonti servisi, endodonti servisi, diş eti hastalıkları, diş dolgusu, diş protezleri, diş beyazlatma (bleaching) ve diş taşı temizliği gibi alanlarda, Konyaaltı, Antalya’da hizmet vermektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Basınç Ağrısı Protetik Tedavi Yaş Konyaaltı Diş Kliniği Antalya Yirmilik Diş Dudaklar Antalya Diş Hekimi Sabit protez Antalya Ortodonist Diş Teli Tedavisi erken teşhis Antalya Diş Doktoru Antalya Çocuk Diş Hekimi Diş yapısı 20 Yaş Dişi 37 Diş Ortodonti Problemleri Yirmilik Diş Gömülü Diş Çekimi Gömülü Diş