Diş Eti Hastalıklarının Teşhis Edilmesi - Antalya Diş Kliniği

Her rahatsızlıkta olduğu gibi, diş eti hastalıklarının tedavisinde de ilk ve en önemli adımlardan biri, hastalığın doğru teşhis edilmesidir. Periodontal rahatsızlıklara, doğru tanının konulabilmesi için, hastadan, rahatsızlık süreciyle ilgili ön bilgi alınır. Sonrasında ise, muayene ve radyolojik görüntülemeler ile teşhis koyulur ve tedavi planlanır.

Periodontal rahatsızlıkların erken teşhisi ve tedavisi için, aksi belirtilmediği sürece, yılda iki kez diş hekimine muayene olunması tavsiye edilmektedir.

Markasya Diş Kliniği diş eti hastalıklarını (periodontal rahatsızlıklar) inceleyen, uzman periodonti hekimi ve diş hekimliğinin diğer uzmanlık gerektiren dallarından olan, ortodonti servisi, ve diş hekimliğinin diğer uzmanlık alanlarından, pedodonti servisi, endodonti servisi, implant uygulamaları, gülüş tasarımı, diş dolgusu, diş protezleri, diş taşı temizliği ve diş beyazlatma (bleaching) gibi alanlarda, uzman diş hekimleriyle, Antalya’nın, Konyaaltı İlçesi’nde hizmet vermektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Antalya Kanal Tedavisi Estetik dişler Antalya Gömülü Diş Çekimi ortodonti uzmanı Ağız Hastalıkları Diş Hekimi Kimlik Tespiti diş eti rahatsızlıkları Diş eti hastalıkları Bleaching Yüz Kasları lekeli dişler Ortodonti Problemleri ağız solunumu Pekiştirme Tedavisi Periodontitis Diş Kökleri Antalya Çocuk Diş Doktoru tedavi Kaç Dişi Var