Antalya Diş Kliniği - Diş Teli Tedavisi - Yaş ve Çene Yapısı

Alt çenesi, normal konumuna göre daha önde veya daha geride olan hastalarda, bireyin yaşına ve çene gelişimine göre, tedavi yöntemi belirlenir.

Ergenlik çağında olan hastaların, çoğu zaman, ortodontik yöntemlerle tedavisi mümkündür.

Yetişkin hastaların, iskeletsel gelişimi, dolayısıyla çene gelişimi tamamlandığından, ortodontik tedaviyle birlikte, çene cerrahisi uzmanları multidisipliner bir yaklaşımla, tedavi yöntemini belirlemelidir.

Ortodontik tedavilerde, diş teli tedavisi, genellikle tercih edilen bir tedavi yöntemidir. Aynı zamanda, hastalar, estetik bir çözüm olan, şeffaf plaklarla da dişlerindeki çapraşıkların ortodontik tedavi ile düzeltilmesini, isteyebilmektedirler. Böyle durumlarda, diş hekimi de bu tedavi yöntemini, uygun bulur ise, şeffaf plak tedavisini, Invisalign ile planlayarak, uygulayabilir.

Markasya Diş Kliniği, çene kemiği eğrilikleri ve diş çapraşıklarını inceleyen, uzman ortodonti hekimi ve diş hekimliğinin diğer uzmanlık gerektiren dallarından olan, endodonti servisi, pedodonti servisi, diş protezleri, implant uygulamaları, gülüş tasarımı, diş dolgusu, diş eti hastalıkları, diş beyazlatma işlemi (bleaching) ve diş taşı temizliği gibi dallarda, uzman diş doktorlarıyla, Antalya’nın, Konyaaltı İlçesi’nde 2013 yılından bu yana, hizmet vermektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Hareketli protez Çocuklarda Çürük Diş Antalya Çocuk Diş Kliniği Periodontoloji Periodontal rahatsızlıklar Ortodonti Nedir Antalya Ortodonist Konyaaltı Diş Kliniği diş eti hassasiyeti implant diş Protetik Tedavi diş eti kızarıklığı Parmak Emme Alışkanlığı Yaş Grubu Antalya Yirmilik Diş tedavi Diş kaplamaları Dudaklar Guinness Dünya Rekorları Çocuklarda Dişçi Korkusu