Çocuklarda Diş Çürüğü Antalya Diş Hekimi

Çocuklarda çürük oranı, hem süt dişlerinin oluşma sürecinde (2-6 yaş), hem de süt dişleri, azı dişleri ve kesici sürekli dişlerin oluşma sürecinde (7-12 yaş arası), %90 gibi oldukça yüksek oranlarda olduğu görülmektedir.

Çocuklarda diş çürüklerinin önlenmesi ve gelecekteki dişler için ağız içinde daha sağlıklı bir ortamın oluşturulması adına, Markasya Diş Kliniği’nin pedodonti servisi, çocukların, yılda 2 kez diş doktoru tarafından muayene edilmesini tavsiye etmektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Periodontoloji Antalya Diş İmplantı cerrahi tedavi tedavi ağız solunumu 20 Yaş Dişi Gömülü Diş Diş Beyazlatma Antalya Diş Hekimi Diş Kökleri Diş Protezi Çeşitleri Çiğneme problemi Parmak Emme Alışkanlığı Ağız Yapısı Uzman Diş Hekimi Antalya Ortodonti Uzmanı Karışık Dişlenme Antalya Ortodonist Ağız ve Diş Sağlığı ağız bakımı