Antalya Çocuk Diş Hekimi - Konyaaltı Diş Kliniği

Latince’de “pedo” kelimesi, “çocuk” anlamına gelmektedir; “donti” kelimesi ise “dontos” kelime kökünden türemiştir, bu kelime ise “diş” anlamına gelmektedir; dolayısıyla pedodonti, “çocuk dişleri” anlamına gelir. Latince kökenli olan ve ülkemizde “Çocuk Diş Hekimliği” olarak da bilinen pedodonti, diş hekimliğinin çocuklar üzerinde uzmanlaşan alanıdır.

Markasya Diş Polikliniği’nin diş hekimleri ve pedodonti uzmanı, her yaş grubunda olduğu gibi, çocukların da, ağız ve diş sağlığının korunması adına, aksi belirtilmediği sürece yılda 2 kez diş doktoru tarafından muayene edilmesini tavsiye etmektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Diş Protezi Antalya Pekiştirme Tedavisi Diş Beyazlatma Uzman Diş Hekimi Çocuklarda Dişçi Korkusu Antalya Çocuk Diş Kliniği Yirmi Yaş Dişi Diş Minesi Diş eti yapısı Diş implantı Prostodonti ortodonti uzmanı Antalya Endodonti Uzmanı Hibrit protez Diş Teli Gingivektomi Yaş Çocuk Diş Hekimliği Diş Hastalıkları Apareyler