Antalya Diş Hekimi - Hangi durumlarda implant yapılır? – Konyaaltı Diş Kliniği

Diş eksikliği, fonksiyonel ve estetik açıdan ele alındığında, kişilerin hayat kalitesini, olumsuz yönde etkiler. Eksik dişler, verimli bir çiğnemeye olan etkisi gibi, ağzın kapanışını da etkilediğinden, çene eklemi rahatsızlıklarına zemin hazırlayabilir.

Muhtemel estetik problemler ve konuşma bozuklukları, kişinin, kendisine olan güvenini etkileyebilmekte, sosyal yaşamda, kişinin aktif olamamasına neden olmaktadır.

Periodontal rahatsızlıklardan kaynaklı olan diş kayıplarında, diş çürüklerinden kaynaklı olan diş kayıplarında veya travma sonucu yaşanan diş kayıplarında, implantlar, eksik dişin yerine konulmasında ideal bir seçenektir.

Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, uzman diş hekimleriyle, 2013 yılından, günümüze, implant uygulamalarıyla birlikte, diş hekimliğinin diğer uzmanlık alanları olan, çocuk diş hekimliği (pedodonti), kanal tedavisi (endodonti), çene cerrahisi ve diş çapraşıklıklarının tedavisi (ortodonti), diş eti hastalıklarının tedavisi, estetik diş hekimliği (gülüş tasarımı), diş dolgusu, hareketli diş protezleri ve sabit protezler gibi alanlarda, hastalarına, ağız ve diş sağlığı hizmeti vermektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Antalya Gömülü Diş Çekimi Yüz yapısı Pedodontist Antalya Endodonti Uzmanı Hareketli protez Diş Protezi Antalya Çene Yapısı Yirmilik Diş Antalya Çocuk Diş Kliniği Prostodonti erken teşhis Protetik Diş Tedavisi Ağız ve Diş Sağlığı Parmak Emme Alışkanlığı Gülüş Tasarımı Dil Yapısı Çocuk Diş Hekimliği Aparey Antalya Sinus Lifting Guinness Dünya Rekorları