Antalya Diş Hekimi Otoimmun hastalıklar, implant tedavisine engel mi? Konyaaltı Diş Kliniği

Vücudun tüm çalışma sistemini etkileyen hastalıklar, otoimmun hastalıklardır. “Sistemik hastalıklar” veya “bağışıklık sistemi hastalıkları” olarak da adlandırılmaktadır.

Tansiyon, diyabet, kanser, HIV, tiroid, organ nakilleri, kalp rahatsızlıkları, astım ve alerji, ateşli romatizma ve diyazliz hastaları, “otoimmun hastalığı olan bireyler” olarak adlandırılabilir. Bu hastalıklardan birine veya birkaçına sahip olan hastaların implant tedavilerine başlanmadan önce diş doktorunu detaylı olarak bilgilendirmeleri gerekir. Muayene sonucunda, diş hekimi tedavinin yapılıp yapılmayacağı konusunda görüş bildirir. Otoimmun hastalığı olan bireyler tarafından sağlanan, hastalığın süreciyle ilgili detaylı bilgi ve doktor muayenesi sonucunda, çoğu zaman, söz konusu hastalara, implant tedavisi uygulanabilmektedir.

Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, alanında uzman diş hekimleri ve nitelikli personeliyle 2013 yılından, günümüze, implant uygulamaları ve çocuk diş hekimliği (pedodonti), kanal tedavisi (endodonti), çene cerrahisi ve diş çapraşıklıklarının tedavisi (ortodonti), diş eti hastalıklarının tedavisi, estetik diş hekimliği (gülüş tasarımı), diş dolgusu, hareketli diş protezleri ve sabit protezler gibi, diş hekimliğinin diğer uzmanlık alanlarında da hastalarına, Konyaaltı, Antalya’da ağız ve diş sağlığı hizmeti vermektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

eksik dişler Nasıl Önlenir Kabuklu Yiyecekler Antalya Diş Hekimi Yirmilik Diş Ameliyatı Bleaching Periodonti Uzmanı Çene Eklemi Dental implant Gülüş tasarımı işlemleri Diş eti hastalıkları Periodontoloji Estetik Antalya Ortodonist estetik diş hekimliği Diş Eğriliği Protetik Diş Tedavisi Kimlik Tespiti diş eti hassasiyeti Diş Hastalıkları