Markasya - Antalya Diş Hekimi - Antalya Diş Doktoru - Konyaaltı Diş Kliniği

2001 yılından günümüze, hastalarına, kaliteli ağız ve diş sağlığı hizmeti vermek için ve ağız ve diş sağlığı konusunda toplumsal bilincin artması için çalışmalarını sürdüren Diş Hekimi Binnur Toysal Yiğitbaşı, implant, çocuk diş hekimliği (pedodonti), kanal tedavisi (endodonti), çene cerrahisi ve diş çapraşıklıklarının tedavisi (ortodonti), diş eti hastalıklarının tedavisi, estetik diş hekimliği (gülüş tasarımı), diş dolgusu, hareketli diş protezleri ve sabit protezler gibi, ağız ve diş sağlığına dair her alanda, hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Diş Doktoru Binnur Toysal Yiğitbaşı’nın 2013 yılında kurmuş olduğu Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Antalya Konyaaltı Bölgesi’nde yer almaktadır. Markasya, alanında uzman diş hekimleri ve nitelikli personeliyle, kurulduğu günden bugüne, daima diş hekimliğindeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, hastalarına en kaliteli tedavi hizmetlerini sunmaktadır. Havaalanına 15 km uzaklıkta olan, Özel Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği, özellikle estetik diş hekimliği ve implant uygulamalarıyla, sağlık turizmi alanında da farklı ülkelerden pek çok kişinin, hayalindeki gülüşe kavuşmasına olanak vermiştir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Diş Hekimi Korkusu Ağız ve Diş Sağlığı diş eti iltihabı Dudaklar Diş Apsesi Gülüş tasarımı işlemleri Çene Yapısı Estetik Gülüş Tasarımı Antalya Ortodonti Uzmanı Protez Diş Antalya Diş etleri Dijital Diş Protezi Çeşitleri Ağız Yapısı Antalya Çocuk Diş Kliniği Protetik Diş Tedavisi tedavi süreci ağız solunumu Antalya Çocuk Diş Hekimi 20'lik Diş