Antalya Diş Hekimi - Diş protezlerinde implantın önemi - Konyaaltı Diş Kliniği

Ağızdaki en sonda bulunan dişlerin eksik olduğu durumlarda, kuron veya köprü gibi sabit protezler yapılamadığında, kişi tarafından takılan ve çıkarılan hareketli protezler tercih edilmediğinde veya dişlerin tamamının olmadığı durumlarda çene kemiğinin silikleşmesiyle, total protezlerin kullanımının zorlaştığı durumlarda kullanılan protez, ağız içerisinde oynamaya başlar.

Dokudan destek alarak uygulanan protezlerin, çene kemiğindeki silikleşme kaynaklı ağza tam oturamadığı bu şartlarda, protezleri sabit tutmak için implant uygulamaları, etkin çözümler sunar.

Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, kurulduğu günden bu yana, diş protezleri, diş implantları ve diş hekimliğinin diğer uzmanlık alanlarında, hastalarına, daima güvenilir ve çağın şartlarına uygun ağız ve diş sağlığı hizmeti vermektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Diş kaplamaları Yaş Ortodonti diş eti rahatsızlıkları Estetik dişler Konyaaltı Diş Kliniği çürük Dijital Antalya Endodontist diş kaybı Çentikli Dişler Apareyler Antalya Gömülü Diş Çekimi diş eti kızarıklığı Periodontitis Kaç Dişi Var erken teşhis Tedavi Planlaması Hibrit protez Diş eti yapısı