Konyaaltı Diş Kliniği - implantlar neden daha koruyucudur? - Antalya Diş Doktoru

Eksik dişin olduğu bölgede kullanılan geleneksel köprüler, komşu dişlerden destek alır. Bu, eksik dişe binmesi gereken yükün, diğer dişlere dağılması ve orta-uzun vadede, söz konusu sağlıklı dişlerin yıpranması ve hatta diş kayıplarının yaşanması anlamına gelmektedir.

Tek dişe uygulanan implantlar veya implant üstü köprüler, çiğneme esnasında oluşan yükün sağlıklı bir şekilde çeneye dağılmasını sağlar. Böylelikle etkin bir çiğneme gerçekleştirildiği gibi, sağlıklı olan diğer dişlerin de daha az yıpranması sağlanmış olur.

2001 yılından, bu yana, hastalarına, çağımızın dinamiklerini yakından takip ederek ağız ve diş sağlığı hizmeti veren, Diş Doktoru Binnur Toysal Yiğitbaşı, 2013 yılında kurmuş olduğu Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde, alanında uzman diş hekimleriyle birlikte, dental implant uygulamaları, pedodonti, endodonti, ortodonti, diş eti hastalıkları, gülüş tasarımı, diş dolgusu, diş protezleri, diş beyazlatma (bleaching) ve diş taşı temizliği gibi diş hekimliğinin diğer alanlarında da hastalarına hizmet ağız ve diş sağlığı hizmeti vermektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Diş Hastalıkları Diş Minesi Ne Kadar Dayanıklı? Porselen kaplama Çocuk Psikolojisi Prostodonti Diş Eti Çekilmesi Antalya Endodontist Gingivektomi Parmak Emme Alışkanlığı erken teşhis Antalya Gömülü Diş Çekimi Diş İzi Yaş Antalya Kanal Tedavisi Antalya Çocuk Diş Doktoru Diş Protezi Antalya çürük tedavi süreci Guinness Rekorlar Kitabı ağız hijyeni