Her yirmilik diş çekilir mi? Konyaaltı, Antalya Diş Hekimi

Ağızda, üçüncü azı dişler olarak çıkan yirmi yaş dişlerinin çekilmesi zorunlu değildir. Eğer 20’lik dişler, ağız yapısına uygun bir şekilde çıkıyor ise, komşu dişe veya diş köküne anormal bir baskı uygulamıyor ise, bu dişler çekilmeyebilir.

Antalya’nın, Konyaaltı İlçesi’nde yer alan Markasya Diş Polikliniği, alanında uzman diş hekimleri ve nitelikli personeliyle, yirmilik diş tedavisinde olduğu gibi, implant, çocuk diş hekimliği (pedodonti), kanal tedavisi (endodonti), çene cerrahisi ve diş çapraşıklıklarının tedavisi (ortodonti), diş eti hastalıklarının tedavisi, estetik diş hekimliği (gülüş tasarımı), diş dolgusu, hareketli diş protezleri ve sabit protezler gibi, ağız ve diş sağlığına dair her alanda, hastalarına hizmet vermektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Porselen kaplama Çene Yapısı Basınç Ağrısı Antalya Çocuk Diş Kliniği Diş Eğriliği Diş yapısı Yirmilik Diş Ameliyatı Dental implant Apareyler Diş Eti Çekilmesi Gingivitis Gülüş Tasarımı Uygulamaları Diş Hekimi Damak Diş Teli Gömülü Diş Bleaching enfeksiyon İmplant Tedavisi Uzman