Antalya Diş Hekimi - 20’lik Dişler Yalnızca Ameliyatla Mı Çekilir?

Çekilmesi planlanan yirmi yaş dişinin, çene üzerindeki konumu, komşu diş ile olan etkileşimi, boyutu ve şekli, diş çekiminin nasıl yapılacağının belirlenmesinde önemli bir rol oynar. Diş çekiminin, standart bir çekim mi olacağına, yoksa söz konusu 20 yaş dişinin ameliyatla mı alınacağına diş hekimi karar verir. Her iki yöntemde de hasta, dişin çekildiğini minimum düzeyde hisseder.

Dolayısıyla, her yirmilik dişin, ameliyatla çekilmesine gerek yoktur. Radyolojik görüntülemeler ve klinik muayene sonucunda, diş doktoru, çekilecek olan dişin, çekilme yöntemini belirlemektedir.

Antalya Konyaaltı’nda bulunan Markasya’da, implant, çocuk diş hekimliği (pedodonti), kanal tedavisi (endodonti), çene cerrahisi ve diş çapraşıklıklarının tedavisi (ortodonti), diş eti hastalıklarının tedavisi, estetik diş hekimliği (gülüş tasarımı), diş dolgusu, hareketli diş protezleri ve sabit protezler gibi, ağız ve diş sağlığına dair her alanda, ağız ve diş sağlığı hizmeti verilmektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Antalya Çocuk Diş Kliniği Estetik dişler Diş eti hastalıkları Gülüş Tasarımı Antalya Pedodontist Sabit protez Çocuk Psikolojisi Avantajları Estetik Gülüş Bleaching periodontist Tedavi Planlaması Diş Minesi Ne Kadar Dayanıklı? eksik dişler Yirmilik Diş Ameliyatı Yirmi Yaş Dişi Periodontal rahatsızlıklar Karışık Dişlenme çürük Periodontoloji