Yirmilik Dişler ve Ortodontik Tedavi – Antalya Diş Kliniği – Antalya Diş Hekimi

20’lik diş sürmesi esnasında, komşu dişler üzerinde oluşan basınç, bu dişlere kuvvet uygular ve çene üzerinde zincirleme bir etki yaratır. 20 yaş dişlerinin etkisiyle oluşan bu basınç, diğer dişlerin itilmesine ve dolayısıyla, dişlerde çapraşıklık oluşmasına neden olabilir.

Böyle durumlarda, ortodontist, ortodontik tedavinin etkili bir şekilde gerçekleştirilmesi için, yirmilik dişlerin çekilmesine ve dişler üzerindeki basıncın kaldırılmasına karar verebilir.

20 yaş dişlerinin oluşturduğu baskının ortaya çıkardığı ortodontik problemlerin gözlemlenmesi ve genel ağız ve diş sağlığı kontrollerinin yapılması adına, yılda iki kez rutin diş doktoru muayenelerinin yapılması tavsiye edilmektedir. Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, kurulduğu günden bugüne, daima diş hekimliğindeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, diş hekimliğinde, hastalarına modern muayene ve tedavi hizmetleri sunmaktadır.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Yirmilik Diş Çekimi implant Karışık Dişlenme ağız solunumu Hibrit protez Çocuklarda Çürük Diş Diş Hekimi Korkusu Ortodonti Çene Cerrahisi Protez Diş Antalya Protetik Tedavi Yirmilik Diş Ameliyatı invisalign Çene Eğriliği erken teşhis 37 Diş Diş Apsesi Diş Beyazlatma Yüz Kasları Gingivektomi