20’lik Dişlerde Diş Eti Apsesi – Antalya Diş Hekimi

Henüz bir kısmı çıkmış olan 20’lik dişlerin, mevcut alandaki enfeksiyonu, yumuşak dokuya yayılabilir. Böyle durumlarda, ağız kokusu, ağrı ve şişkinlik gözlemlenebilir. Bazen ise, ağzın tam olarak açılmasını ve kapanmasını engelleyebilir. Bu duruma “trismus” adı verilir. Eğer bu durumdaki bir hasta, tedavi olmaz ise, enfeksiyon lenfler aracılığıyla yanağa ve boyun bölgesine doğru ilerler.

Diş Doktoru Binnur Toysal Yiğitbaşı’nın 2013 yılında kurmuş olduğu Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Antalya Konyaaltı Bölgesi’nde yer almaktadır. Markasya, alanında uzman diş hekimleri ve nitelikli personeliyle, kurulduğu günden bugüne, daima diş hekimliğindeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, hastalarına en kaliteli tedavi hizmetlerini sunmaktadır.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Gömülü Diş Çocuklarda Çürük Diş Periodonti Uzmanı Antalya Pedodonti Kliniği Antalya Çocuk Diş Hekimi implantın faydaları Çocuklarda Dişçi Korkusu Hareketli protez Protetik Tedavi implant Gülüş Tasarımı Uygulamaları Antalya Diş Doktoru Karışık Dişlenme Diş Çürüğü ağız içi ölçüleri Konyaaltı Diş Kliniği Çiğneme problemi Guinness Rekorlar Kitabı Yirmilik Diş Ameliyatı Antalya Diş Polikliniği