Yirmilik Dişler Ne Zaman Çıkar – Antalya Diş Hekimi

Yirmilik dişler, genellikle, 17-25 yaş arasında çıktığı gibi, bazen daha ilerleyen yaşlarda da çıkabilir. Bazı bireylerde ise hiç çıkmaz.

20’lik dişler için radyolojik görüntülemelerin ve muayenelerin yapıldığı, dişin mevcut durumu çekilmeyi gerektiriyorsa, ameliyatlı veya ameliyatsız diş çekimlerinin yapıldığı Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, implant, çocuk diş hekimliği (pedodonti), kanal tedavisi (endodonti), çene cerrahisi ve diş çapraşıklıklarının tedavisi (ortodonti), diş eti hastalıklarının tedavisi, estetik diş hekimliği (gülüş tasarımı), diş dolgusu, hareketli diş protezleri ve sabit protezler gibi, ağız ve diş sağlığına dair her alanda, hastalarına ağız ve diş sağlığı hizmeti vermektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Basınç Ağrısı periodontist Periodontoloji Çene Cerrahisi tedavi Çene Eklemi Guinness Rekorlar Kitabı Prostodonti Diş Protezi Dudak yapısı Diş Çapraşıklığı Çentikli Dişler Diş Beyazlatma Antalya Çocuk Diş Kliniği Avantajları Diş kaplamaları Periodonti Uzmanı Estetik Kabuklu Yiyecekler Antalya 20'lik Diş