Antalya Diş Hekimi - 20’lik Diş Nedir?

“20 yaş dişi” olarak da adlandırılan, yirmilik dişler, alt ve üst çenenin, en arkalarındaki bölgelerde bulunan azı dişlerdir. Alt çenede 2 ve üst çenede 2 adet olmak üzere, toplamda 4 adet olan 20’lik dişlere, evrimsel süreçte daha az ihtiyaç duyulduğundan, bu dişler, genellikle “gömülü dişler” olarak karşımıza çıkmaktadır.

20’lik dişler için radyolojik görüntülemelerin ve muayenelerin yapıldığı, dişin mevcut durumu çekilmeyi gerektiriyorsa, ameliyatlı veya ameliyatsız diş çekimlerinin yapıldığı Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Antalya’nın Konyaaltı İlçesi’nde yer almaktadır.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Bebeklik Dönemi 20'lik Diş Protez Diş Diş Apsesi Uzman Diş Hekimi Guinness Dünya Rekorları Gülüş Tasarımı Antalya Ortodonist Damak ağız solunumu Diş implantı Diş Hastalıkları erken teşhis Çocuk Diş Hekimi Diş yapısı Antalya Kanal Tedavisi Diş Eti Çekilmesi enfeksiyon Gülüş tasarımı işlemleri Gömülü Diş Çekimi