Antalya Diş Hekimi - Endodonti Tedavisiyle Ne Amaçlanır?

Endodonti hekimleri, öncelikli olarak, kişinin doğal dişlerini, mümkün olduğunca korumaya ve doğal dişi kurtarmaya çalışır. Endodonti tedavilerinde, diş çürükleri, diş kırıkları, enfeksiyonlar ve travmalarla, diş pulpasında ve çevre dokularda meydana gelen hasarlar tedavi edilir. Dişin durumuna göre, hekim kanal tedavisi uygulamaya karar verebileceği gibi, mevcut dişin canlılığının korunması amacıyla, rejenerasyon tedavileri de uygulayabilir. Rejenerasyon tedavileri, diş kökünde canlı doku oluşturulmasını hedefler. Kanal tedavisiyle, doğal dişin, ağız içinde korunması hedeflenir.

2001 yılından günümüze, hastalarına, kaliteli ağız ve diş sağlığı hizmeti vermek için ve ağız ve diş sağlığı konusunda toplumsal bilincin artması için çalışmalarını sürdüren Diş Hekimi Binnur Toysal Yiğitbaşı. Antalya’nın Konyaaltı İlçesi’ndeki polikliniğinde, hastalarını kabul etmektedir. Özel Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, implant, çocuk diş hekimliği (pedodonti), kanal tedavisi (endodonti), çene cerrahisi ve diş çapraşıklıklarının tedavisi (ortodonti), diş eti hastalıklarının tedavisi, estetik diş hekimliği (gülüş tasarımı), diş dolgusu, hareketli diş protezleri ve sabit protezler gibi, ağız ve diş sağlığına dair her alanda, hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Konuşma bozukluğu eksik dişler Diş Minesi Ne Kadar Dayanıklı? Diş Beyazlatma Şeffaf Plak Gülüş Tasarımı Protez implant Estetik dişler Diş Hekimi Kimlik Tespiti Periodontoloji Teşhis Konyaaltı Diş Kliniği Diş Eti Estetiği Periodontal rahatsızlıklar Yirmilik Diş Çekimi Bebeklik Dönemi Dudaklar Dudak yapısı