Antalya Diş Kliniği - Endodonti Nedir?

Latince’de endo (iç) ve donti (diş) kelimelerinden türetilmiş olan endodonti anabilim dalı, dişin iç kısmındaki damarları ve sinirler gibi, canlı dokularla birlikte, dişin tamamını çevreleyen dokularda oluşan rahatsızlıkların teşhis ve tedavisiyle ilgilenir.

Diş Doktoru Binnur Toysal Yiğitbaşı’nın 2013 yılında kurmuş olduğu Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Antalya Konyaaltı Bölgesi’nde yer almaktadır. Endodonti tedavisi hizmeti de sunan Markasya, alanında uzman diş hekimleri ve nitelikli personeliyle, kurulduğu günden bugüne, daima diş hekimliğindeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, hastalarına en kaliteli tedavi hizmetlerini sunmaktadır.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Antalya Diş Doktoru Kaç Dişi Var İmplant Tedavisi Nasıl Önlenir Protez Diş Antalya Kabuklu Yiyecekler Antalya Pedodonti Kliniği Ağız Yapısı Diş Teli ağız içi ölçüleri Diş Hekimi Dudaklar 20'lik Diş Uzman invisalign Gülüş Tasarımı Uygulamaları Antalya Ortodonist Randevu Protez Diş Yirmilik Diş Çekimi