Antalya Diş Doktoru - Konservatif Diş Tedavisi

Konservatif tedavi, çürük oluşumunun engellenmesi önlemleriyle başlar. Eğer çürük oluşmuş ise, oluşan çürük, daha fazla ilerlemeden tedavi edilir. Eğer çürük ilerlemiş ise, çürük olan bölge temizlenerek, kaybolan diş dokusu onarılır. Hastanın ilk muayenesinde, şikâyeti dinlenir ve genel sağlık durumu hakkında bilgi alınır. Çekilen röntgenlerle birlikte, konservatif tedavi veya endodontik tedavi yöntemlerinden en uygun olanı seçilerek, tedaviye devam edilir. En temel konservatif tedavi, çürük oluşumunu engelleyen tavsiyelerdir. En bilinen konservatif tedavi ise ise çürük dişin, dolgu malzemeleri ile onarılmasıdır.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Bleaching Guinness Rekorlar Kitabı Çene Yapısı ortodonti uzmanı Antalya Diş Çekimi diş eti hassasiyeti Yirmilik Diş Çekimi 37 Diş Gingivektomi Kimlik Tespiti Teşhis Diş Teli Tedavisi Protez Basınç Ağrısı Yüz yapısı Şeffaf Plak Antalya Diş İmplantı diş eti iltihabı Çene Eklemi Konyaaltı Diş Kliniği