Antalya Diş Hekimi - Çene Tümörleri ve Çene Kistleri

Çene tümörleri ve çene kistleri, çene kemiğinde veya ağız ve yüzdeki yumuşak dokularda meydana gelen doku bozukluklarından kaynaklanmaktadır. Bazen “odontojenik” olarak da adlandırılan bu tümörler ve kistler, büyüklük veya yayılım şiddeti bakımından büyük oranda farklılıklar gösterebilir.

Çene tümörleri ve çene kistleri, düzenli muayenelerle kontrol altında tutulabilir. Gerekli görülen durumlarda ise, bu kistler veya tümörler, cerrahi müdahalelerle alınabilir.

Çene tümörleri ve çene kistleri, rutin muayenelerde çok erken teşhis edilebilmektedir.

About Markasya

Dentist Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, who has adopted the principle of providing the best quality dental health service and providing information to patients since 2001, continues to serve her patients in areas such as Aesthetic Dentistry, Implantology, Botox, Dermal Fillers, Maxillofacial Surgery, Pediatric Dentistry, and Periodontal Treatments.

Website update date:
i: 04.04.2023

Contact

Mobile: +90 (532) 464 09 19
Phone: +90 (242) 241 81 62
Address: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Diş Hekimi Korkusu Estetik dişler Karışık Dişlenme Protez Diş Antalya Diş İzi diş eti rahatsızlıkları Çocuklarda Çürük Diş erken teşhis Konuşma bozukluğu ağız solunumu Gingivektomi implant diş Yirmilik Diş Damak Ortodonti Nedir Diş Minesi Diş Eğriliği Antalya Endodonti Uzmanı Çentikli Dişler Antalya Gömülü Diş Çekimi