Diş Eti Çekilmesi - Periodontitis - Antalya Diş Kliniği

Periodontitis, “diş eti çekilmesi” olarak da adlandırılan, diş çevresindeki yumuşak dokunun zarar görmesine neden olan ve tedavi edilmediği takdirde, hastanın dişlerini destekleyen kemiğin, zamanla yok olmasına sebep olan çok ciddi bir diş eti iltihabıdır.

Diş eti çekilmesinin erken teşhisi için, aksi belirtilmediği sürece, yılda iki kez diş hekimine muayene olunması tavsiye edilmektedir.

Markasya Diş Kliniği, diş eti hastalıklarını inceleyen, uzman periodontisti ve diş hekimliğinin diğer uzmanlık gerektiren dallarından olan, ortodonti servisi, endodonti servisi, pedodonti servisi, implant uygulamaları, gülüş tasarımı, diş dolgusu, diş protezleri, diş beyazlatma (bleaching) ve diş taşı temizliği gibi alanlarda, uzman diş hekimleriyle, Konyaaltı, Antalya’da hizmet vermektedir.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Çene Eklemi Antalya Diş Polikliniği lekeli dişler Yirmilik Diş Çekimi ağız hijyeni Periodonti Uzmanı Antalya Diş İmplantı erken teşhis Çekirdek Çitlemek Antalya Diş Hekimi Gülüş Tasarımı Sabit protez Parmak İzi Protetik Diş Tedavisi Ağız ve Diş Sağlığı Boyun Kasları Antalya Çocuk Diş Kliniği Çapraşık Dişler Diş Kökleri Diş Teli