Antalya Diş Kliniği - Diş Teli Tedavisi - Yaş ve Çene Yapısı

Alt çenesi, normal konumuna göre daha önde veya daha geride olan hastalarda, bireyin yaşına ve çene gelişimine göre, tedavi yöntemi belirlenir.

Ergenlik çağında olan hastaların, çoğu zaman, ortodontik yöntemlerle tedavisi mümkündür.

Yetişkin hastaların, iskeletsel gelişimi, dolayısıyla çene gelişimi tamamlandığından, ortodontik tedaviyle birlikte, çene cerrahisi uzmanları multidisipliner bir yaklaşımla, tedavi yöntemini belirlemelidir.

Ortodontik tedavilerde, diş teli tedavisi, genellikle tercih edilen bir tedavi yöntemidir. Aynı zamanda, hastalar, estetik bir çözüm olan, şeffaf plaklarla da dişlerindeki çapraşıkların ortodontik tedavi ile düzeltilmesini, isteyebilmektedirler. Böyle durumlarda, diş hekimi de bu tedavi yöntemini, uygun bulur ise, şeffaf plak tedavisini, Invisalign ile planlayarak, uygulayabilir.

Markasya Diş Kliniği, çene kemiği eğrilikleri ve diş çapraşıklarını inceleyen, uzman ortodonti hekimi ve diş hekimliğinin diğer uzmanlık gerektiren dallarından olan, endodonti servisi, pedodonti servisi, diş protezleri, implant uygulamaları, gülüş tasarımı, diş dolgusu, diş eti hastalıkları, diş beyazlatma işlemi (bleaching) ve diş taşı temizliği gibi dallarda, uzman diş doktorlarıyla, Antalya’nın, Konyaaltı İlçesi’nde 2013 yılından bu yana, hizmet vermektedir.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Çentikli Dişler Diş Protezi Diş Çürüğü Diş eti hastalıkları Protez Diş Antalya Diş Eti Estetiği Yüz Kasları Diş Protezi Çeşitleri Yüz yapısı Bleaching İlerlemiş Diş Eti Hastalığı 20 Yaş Dişi Diş Hastalıkları Diş Protezi Antalya Antalya Gömülü Diş Çekimi implant Tedavinin Son Aşaması Antalya Endodonti Uzmanı Sabit protez Protetik Tedavi