Antalya Diş Kliniği - Diş Teli Tedavisi Yalnızca Estetik Açıdan Mı Önemlidir?

  • Diş eti hastalıkları,
  • Çene eklemi problemleri,
  • Çiğneme işlevinin yerine getirilememesi
  • Konuşma bozuklukları

Çapraşık dişler, ilerleyen zamanlarda, yukarıdaki gibi sorunlara neden olabilmektedir. Genel sağlığa olan olumlu etkileri göz önünde bulunduğunda, ortodontik tedaviler, yalnızca estetik kaygılarla yapılmamaktadır.

Ortodontik tedavilerde, diş teli tedavisi, genellikle tercih edilen bir tedavi yöntemidir. Aynı zamanda, hastalar, estetik bir çözüm olan, şeffaf plaklarla da dişlerindeki çapraşıkların ortodontik tedavi ile düzeltilmesini, isteyebilmektedirler. Böyle durumlarda, diş hekimi de bu tedavi yöntemini, uygun bulur ise, şeffaf plak tedavisini, Invisalign ile planlayarak, uygulayabilir.

Markasya Diş Kliniği, çene eğrilikleri ve diş çapraşıklarını inceleyen, uzman ortodonti hekimi ve diş hekimliğinin diğer uzmanlık alanlarından olan, endodonti servisi, pedodonti servisi, implant uygulamaları, gülüş tasarımı, diş eti hastalıkları, diş dolgusu, diş protezleri, diş beyazlatma (bleaching) ve diş taşı temizliği gibi alanlarda, uzman diş hekimleriyle, Konyaaltı, Antalya’da hizmet vermektedir.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Dudak yapısı Konyaaltı Çocuk Diş Hekimi Çocuk Diş Hekimliği lekeli dişler Antalya Diş Çekimi Pedodonti Antalya Sinus Lifting Guinness Dünya Rekorları Diş Eğriliği Tedavi Planlaması Antalya Diş Doktoru Çocuklarda Dişçi Korkusu Pedodontist Protez Diş Antalya Antalya 20'lik Diş Diş Teli Tedavisi Uzman Diş Hekimi Hibrit protez Diş Hekimi Korkusu ağız içi ölçüleri