Diş Teli Tedavisi - Ağız Yapısı - Antalya Diş Kliniği

  • Alt çenenin, normal konumuna göre, daha önde veya daha geride olması,
  • Çene yapısının küçük, dişlerin ise büyük olması; böylelikle, dişlerin nizami bir şekilde tutunacak alan bulamaması,
  • Dil yapısının normalden büyük olması,

Ağız yapısının, diş çapraşıklıklarına etkilerinden bazılarıdır.

Ortodontik tedavilerde, diş teli tedavisi, yaygın olarak tercih edilmektedir. Bununla birlikte, hastalar, estetik bir çözüm sunan, şeffaf plaklarla da diş çapraşıklarının giderilmesini talep edebilmektedirler. Böyle durumlarda, diş doktoru da şeffaf plak tedavisini onaylarsa, Invisalign ile şeffaf plak tedavisinin planlaması da yapılabilir.

Markasya Diş Kliniği, çene eğrilikleri ve diş çapraşıklarını inceleyen, uzman ortodontisti ve diş hekimliğinin diğer uzmanlık alanlarından, implant uygulamaları, pedodonti servisi, endodonti servisi, diş eti hastalıkları, gülüş tasarımı, diş dolgusu, diş protezleri, diş beyazlatma (bleaching) ve diş taşı temizliği gibi alanlarda, uzman diş hekimleriyle, Konyaaltı, Antalya’da hizmet vermektedir.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

erken teşhis Çene Yapısı Çocuk Psikolojisi Antalya Ortodonist Gülüş tasarımı işlemleri Diş etleri Kaç Dişi Var Yirmilik Diş Çekimi Ortodonti Antalya Kanal Tedavisi Ortodonti Nedir implant diş Yaş Grubu Antalya 20'lik Diş diş kaybı Süt Dişleri implantın faydaları Diş Teli Periodontoloji Dijital Gülüş Tasarımı