Ağızdan Solunumun Zararları - Antalya Diş Kliniği

Yalnızca ağız solunumu yapan bireylerde, çenede uyumsuzluk gözlemlenebilir. Yalnızca ağız solunumu yapılması durumunda, zamanla çenenin üst kısmı darlaşacağı için, bu bölge “V” formunda olacaktır. Üst çenenin darlaşması sonucunda, ortodontik tedavi ihtiyacı oluşacaktır.

Ortodontik tedavilerde, diş teli tedavisi, genellikle tercih edilen bir tedavi yöntemidir. Aynı zamanda, hastalar, estetik bir çözüm olan, şeffaf plaklarla da dişlerindeki çapraşıkların ortodontik tedavi ile düzeltilmesini, isteyebilmektedirler. Böyle durumlarda, diş hekimi de bu tedavi yöntemini, uygun bulur ise, şeffaf plak tedavisini, Invisalign ile planlayarak, uygulayabilir.

Markasya Diş Kliniği, çene kemiği eğrilikleri ve diş çapraşıklarını inceleyen, uzman ortodonti hekimi ve diş hekimliğinin diğer uzmanlık gerektiren dallarından olan, endodonti servisi, pedodonti servisi, diş protezleri, implant uygulamaları, gülüş tasarımı, diş dolgusu, diş eti hastalıkları, diş beyazlatma işlemi (bleaching) ve diş taşı temizliği gibi dallarda, uzman diş doktorlarıyla, Antalya’nın, Konyaaltı İlçesi’nde 2013 yılından bu yana, hizmet vermektedir.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Hareketli protez Dental implant Diş eti hastalıkları Antalya Diş Polikliniği Sabit protez Konyaaltı Diş Kliniği Yüz yapısı Aparey Antalya Çocuk Diş Doktoru Porselen kaplama tedavi süreci Diş yapısı Dijital Pedodontist Dil Yapısı Tel Tedavisi Çocuk Diş Hekimliği Diş Protezi Antalya enfeksiyon Pekiştirme Tedavisi