Çekirdek Çitlemek Dişlere Zarar Verir Mi? - Antalya Diş Kliniği

Çok sevilen bir kuruyemiş olan çekirdek, bağımlılık düzeyinde bir 'çekirdek çitleme alışkanlığı' oluşturmuş ise, dişlere, düşünüldüğünden daha fazla olumsuz etki eder.

Dişin aynı noktası, devamlı olarak "çitleme" etkisine maruz kaldığında, çekirdeğin, diş ile temas ettiği yüzeyde, kronikleşen iritasyona sebep olur. Çekirdek çitleme alışkanlığı, öndeki üst ve alt kesici dişlerde, çentikler oluşturarak deformasyona neden olur.

Çentiksiz ve daha sağlıklı dişlere sahip olmak için, çekirdekle aramıza bir miktar mesafe koymak, dişler için olduğu kadar, genel sağlık için de daha olumlu olacaktır.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

diş eti iltihabı Basınç Ağrısı Çocuk Diş Hekimi Konuşma bozukluğu Diş Minesi Antalya Diş Hekimi Çene Eğriliği Antalya Ortodonti Uzmanı Pekiştirme Tedavisi Kimlik Tespiti Antalya Ortodonist implantın faydaları Periodontoloji Çocuklarda Çürük Diş Ağız Yapısı Çentikli Dişler Gingivektomi Antalya Pedodonti Kliniği Dental implant implant diş