Çocuklarda Diş Çürüğü Antalya Diş Hekimi

Çocuklarda çürük oranı, hem süt dişlerinin oluşma sürecinde (2-6 yaş), hem de süt dişleri, azı dişleri ve kesici sürekli dişlerin oluşma sürecinde (7-12 yaş arası), %90 gibi oldukça yüksek oranlarda olduğu görülmektedir.

Çocuklarda diş çürüklerinin önlenmesi ve gelecekteki dişler için ağız içinde daha sağlıklı bir ortamın oluşturulması adına, Markasya Diş Kliniği’nin pedodonti servisi, çocukların, yılda 2 kez diş doktoru tarafından muayene edilmesini tavsiye etmektedir.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Antalya Pedodonti Dil Yapısı Gömülü Diş Antalya Çocuk Diş Hekimi Çapraşık Dişler Çene Eklemi Estetik dişler Uzman Diş implantı Prostodonti Damak implant Protez Diş Diş Beyazlatma Kaç Dişi Var Yirmilik Diş Ameliyatı çürük Şeffaf Plak Çocuklarda Çürük Diş Pedodonti