Antalya Çocuk Diş Hekimi - Konyaaltı Diş Kliniği

Latince’de “pedo” kelimesi, “çocuk” anlamına gelmektedir; “donti” kelimesi ise “dontos” kelime kökünden türemiştir, bu kelime ise “diş” anlamına gelmektedir; dolayısıyla pedodonti, “çocuk dişleri” anlamına gelir. Latince kökenli olan ve ülkemizde “Çocuk Diş Hekimliği” olarak da bilinen pedodonti, diş hekimliğinin çocuklar üzerinde uzmanlaşan alanıdır.

Markasya Diş Polikliniği’nin diş hekimleri ve pedodonti uzmanı, her yaş grubunda olduğu gibi, çocukların da, ağız ve diş sağlığının korunması adına, aksi belirtilmediği sürece yılda 2 kez diş doktoru tarafından muayene edilmesini tavsiye etmektedir.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Bleaching Çocuk Diş Hekimi Yüz Kasları Antalya Çocuk Diş Doktoru Diş Çapraşıklığı Antalya Çocuk Diş Kliniği Diş implantı Yüz yapısı Parmak İzi implant Prostodonti Periodonti Uzmanı Çocuk Diş Hekimliği Uzman Diş Hekimi diş eti kızarıklığı yüz ölçüleri eksik dişler Çiğneme problemi 20'lik Diş Ağız Yapısı