Protez Dişin Belirlenmesi - Antalya Diş Kliniği - Konyaaltı Diş Hekimi

Protetik tedavide, hastanın ihtiyacına göre belirlenecek olan protezin, doğal dişler ile aynı boyda ve aynı renkte olması önemlidir. Bu sayede protez, doğal bir görünüme sahip olur.

Yalnızca estetik kaygılarla hazırlanan protez uygulamalarında, kişi, konuşurken bazı sesleri çıkaramayabilir. Ayrıca, konuşurken veya yemek yerken, yanakların ısırılması da, bir diğer istenmeyen sonuçtur.

Prostodontide, kaybedilmiş olan dişin işlevselliğinin, protez uygulamalarıyla geri kazanılması başta olmak üzere, dişlerin, estetik olarak da güzel görünmesi hedeflenir.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Çocuk Diş Hekimliği Antalya Diş İmplantı Çocuklarda Çürük Diş Nasıl Önlenir Antalya Pedodonti Kliniği Gömülü Diş Çekimi Gülüş Tasarımı Antalya 20'lik Diş Diş Minesi Konyaaltı Çocuk Diş Hekimi Dental implant Yirmi Yaş Dişi Antalya Diş Kliniği Ağız ve Diş Sağlığı Kabuklu Yiyecekler Protez İlerlemiş Diş Eti Hastalığı Dijital Gülüş Tasarımı 20'lik Diş Diş İzi