Antalya Diş Hekimi - Diş protezlerinde implantın önemi - Konyaaltı Diş Kliniği

Ağızdaki en sonda bulunan dişlerin eksik olduğu durumlarda, kuron veya köprü gibi sabit protezler yapılamadığında, kişi tarafından takılan ve çıkarılan hareketli protezler tercih edilmediğinde veya dişlerin tamamının olmadığı durumlarda çene kemiğinin silikleşmesiyle, total protezlerin kullanımının zorlaştığı durumlarda kullanılan protez, ağız içerisinde oynamaya başlar.

Dokudan destek alarak uygulanan protezlerin, çene kemiğindeki silikleşme kaynaklı ağza tam oturamadığı bu şartlarda, protezleri sabit tutmak için implant uygulamaları, etkin çözümler sunar.

Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, kurulduğu günden bu yana, diş protezleri, diş implantları ve diş hekimliğinin diğer uzmanlık alanlarında, hastalarına, daima güvenilir ve çağın şartlarına uygun ağız ve diş sağlığı hizmeti vermektedir.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Çapraşık Dişler Diş Teli Yirmi Yaş Dişi Yaş Diş Beyazlatma Dental implant Çene Cerrahisi Dil Yapısı Yüz yapısı Gülüş Tasarımı Uygulamaları Protetik Tedavi Estetik Diş Parmak Emme Alışkanlığı Diş Minesi Ne Kadar Dayanıklı? Bebeklik Dönemi Antalya Sinus Lifting Guinness Rekorlar Kitabı çürük Çene Eğriliği Protetik Diş Tedavisi