Konyaaltı Diş Kliniği - implantlar neden daha koruyucudur? - Antalya Diş Doktoru

Eksik dişin olduğu bölgede kullanılan geleneksel köprüler, komşu dişlerden destek alır. Bu, eksik dişe binmesi gereken yükün, diğer dişlere dağılması ve orta-uzun vadede, söz konusu sağlıklı dişlerin yıpranması ve hatta diş kayıplarının yaşanması anlamına gelmektedir.

Tek dişe uygulanan implantlar veya implant üstü köprüler, çiğneme esnasında oluşan yükün sağlıklı bir şekilde çeneye dağılmasını sağlar. Böylelikle etkin bir çiğneme gerçekleştirildiği gibi, sağlıklı olan diğer dişlerin de daha az yıpranması sağlanmış olur.

2001 yılından, bu yana, hastalarına, çağımızın dinamiklerini yakından takip ederek ağız ve diş sağlığı hizmeti veren, Diş Doktoru Binnur Toysal Yiğitbaşı, 2013 yılında kurmuş olduğu Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde, alanında uzman diş hekimleriyle birlikte, dental implant uygulamaları, pedodonti, endodonti, ortodonti, diş eti hastalıkları, gülüş tasarımı, diş dolgusu, diş protezleri, diş beyazlatma (bleaching) ve diş taşı temizliği gibi diş hekimliğinin diğer alanlarında da hastalarına hizmet ağız ve diş sağlığı hizmeti vermektedir.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

tedavi Diş Protezi Antalya Çentikli Dişler Kimlik Tespiti Periodontitis diş eti iltihabı Yirmilik Diş Kabuklu Yiyecekler Antalya 20'lik Diş Estetik dişler Gülüş Tasarımı Uygulamaları Diş Protezi Çeşitleri Gülüş Tasarımı Uygulaması Dudak yapısı Diş Hekimi Korkusu 37 Diş ağız hijyeni Antalya Diş Doktoru enfeksiyon Çapraşık Dişler