Konyaaltı Diş Kliniği - Neden Implant Tedavisi? - Antalya Diş Hekimi

Implant uygulamasında, implant yapılacak olan dişe komşu olan sağlıklı dişlere hiçbir şekilde müdahale edilmemektedir. Ayrıca implantlar, sağlıklı dişlerdeki çiğneme hissine en yakın çiğneme hissini vermektedir.

Diş hekimliğinde, sıklıkla başvurulan tedavi yöntemlerinden biri olan implant tedavisi, tüm bu sebeplerden ve uzun ömürlü oluşundan dolayı, sıkça tercih edilmektedir.

2001 yılından günümüze, hastalarına, kaliteli ağız ve diş sağlığı hizmeti veren, Diş Hekimi Binnur Toysal Yiğitbaşı, 2013 yılında kurmuş olduğu Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde, alanında uzman doktorlarla birlikte implant tedavisi hizmeti, pedodonti, endodonti, ortodonti, diş eti hastalıkları, gülüş tasarımı, diş dolgusu, diş protezleri, diş beyazlatma (bleaching) ve diş taşı temizliği gibi diş hekimliğinin diğer alanlarında da hastalarına hizmet vermektedir.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Yirmilik Diş Ameliyatı Diş eti hastalıkları Antalya Yirmilik Diş implant diş Çocuk Diş Hekimi ağız solunumu Antalya Pedodonti Periodontal rahatsızlıklar Damak Antalya Diş Doktoru Periodontoloji Estetik dişler Diş Kökleri Diş Eti Çekilmesi Porselen kaplama Yirmi Yaş Dişi Diş yapısı Bleaching Ergenlik Çağı Antalya Ortodonti Uzmanı