Antalya Diş Hekimi - 20’lik Dişler Yalnızca Ameliyatla Mı Çekilir?

Çekilmesi planlanan yirmi yaş dişinin, çene üzerindeki konumu, komşu diş ile olan etkileşimi, boyutu ve şekli, diş çekiminin nasıl yapılacağının belirlenmesinde önemli bir rol oynar. Diş çekiminin, standart bir çekim mi olacağına, yoksa söz konusu 20 yaş dişinin ameliyatla mı alınacağına diş hekimi karar verir. Her iki yöntemde de hasta, dişin çekildiğini minimum düzeyde hisseder.

Dolayısıyla, her yirmilik dişin, ameliyatla çekilmesine gerek yoktur. Radyolojik görüntülemeler ve klinik muayene sonucunda, diş doktoru, çekilecek olan dişin, çekilme yöntemini belirlemektedir.

Antalya Konyaaltı’nda bulunan Markasya’da, implant, çocuk diş hekimliği (pedodonti), kanal tedavisi (endodonti), çene cerrahisi ve diş çapraşıklıklarının tedavisi (ortodonti), diş eti hastalıklarının tedavisi, estetik diş hekimliği (gülüş tasarımı), diş dolgusu, hareketli diş protezleri ve sabit protezler gibi, ağız ve diş sağlığına dair her alanda, ağız ve diş sağlığı hizmeti verilmektedir.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Çene Yapısı Antalya Çocuk Diş Kliniği Yaş Grubu yüz ölçüleri Çekirdek Çitlemek Antalya Diş İmplantı Gömülü Diş Diş Eti Estetiği diş eti şişliği diş eti kızarıklığı Konuşma bozukluğu Yirmilik Diş Ameliyatı Antalya Yirmilik Diş Diş Protezi Antalya Diş Hastalıkları Ağız ve Diş Sağlığı enfeksiyon cerrahi tedavi Antalya Pedodonti diş eti hassasiyeti