Yirmilik Dişler ve Ortodontik Tedavi – Antalya Diş Kliniği – Antalya Diş Hekimi

20’lik diş sürmesi esnasında, komşu dişler üzerinde oluşan basınç, bu dişlere kuvvet uygular ve çene üzerinde zincirleme bir etki yaratır. 20 yaş dişlerinin etkisiyle oluşan bu basınç, diğer dişlerin itilmesine ve dolayısıyla, dişlerde çapraşıklık oluşmasına neden olabilir.

Böyle durumlarda, ortodontist, ortodontik tedavinin etkili bir şekilde gerçekleştirilmesi için, yirmilik dişlerin çekilmesine ve dişler üzerindeki basıncın kaldırılmasına karar verebilir.

20 yaş dişlerinin oluşturduğu baskının ortaya çıkardığı ortodontik problemlerin gözlemlenmesi ve genel ağız ve diş sağlığı kontrollerinin yapılması adına, yılda iki kez rutin diş doktoru muayenelerinin yapılması tavsiye edilmektedir. Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, kurulduğu günden bugüne, daima diş hekimliğindeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, diş hekimliğinde, hastalarına modern muayene ve tedavi hizmetleri sunmaktadır.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Diş yapısı Ağız Yapısı Estetik Gülüş Avantajları Antalya Endodontist Parmak Emme Alışkanlığı Gülüş Tasarımı Kaç Dişi Var Protez Estetik diş eti hassasiyeti Çentikli Dişler implant tedavi süreci Diş Eti Estetiği Diş implantı Karışık Dişlenme Apareyler Yirmilik Diş Konyaaltı Çocuk Diş Hekimi