Antalya Diş Hekimi - 20’lik Diş Nedir?

“20 yaş dişi” olarak da adlandırılan, yirmilik dişler, alt ve üst çenenin, en arkalarındaki bölgelerde bulunan azı dişlerdir. Alt çenede 2 ve üst çenede 2 adet olmak üzere, toplamda 4 adet olan 20’lik dişlere, evrimsel süreçte daha az ihtiyaç duyulduğundan, bu dişler, genellikle “gömülü dişler” olarak karşımıza çıkmaktadır.

20’lik dişler için radyolojik görüntülemelerin ve muayenelerin yapıldığı, dişin mevcut durumu çekilmeyi gerektiriyorsa, ameliyatlı veya ameliyatsız diş çekimlerinin yapıldığı Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Antalya’nın Konyaaltı İlçesi’nde yer almaktadır.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Diş yapısı Diş Çürüğü invisalign Dental implant Yirmilik Diş Uzman Diş Hekimi Diş Protezi Antalya Diş Hekimi Uzman Gülüş Tasarımı Uygulamaları Antalya 20'lik Diş Tedavinin Son Aşaması Tedavi Planlaması estetik diş hekimliği Ağız Yapısı cerrahi tedavi yüz ölçüleri Bebeklik Dönemi Diş Protezi Çeşitleri İlerlemiş Diş Eti Hastalığı