Antalya Diş Kliniği - Endodonti Nedir?

Latince’de endo (iç) ve donti (diş) kelimelerinden türetilmiş olan endodonti anabilim dalı, dişin iç kısmındaki damarları ve sinirler gibi, canlı dokularla birlikte, dişin tamamını çevreleyen dokularda oluşan rahatsızlıkların teşhis ve tedavisiyle ilgilenir.

Diş Doktoru Binnur Toysal Yiğitbaşı’nın 2013 yılında kurmuş olduğu Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Antalya Konyaaltı Bölgesi’nde yer almaktadır. Endodonti tedavisi hizmeti de sunan Markasya, alanında uzman diş hekimleri ve nitelikli personeliyle, kurulduğu günden bugüne, daima diş hekimliğindeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, hastalarına en kaliteli tedavi hizmetlerini sunmaktadır.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Gülüş tasarımı işlemleri Çapraşık Dişler Diş Hekimi Korkusu Antalya Diş Kliniği Çocuk Psikolojisi Kabuklu Yiyecekler Ağız ve Diş Sağlığı diş eti şişliği Hibrit protez Diş Minesi Ne Kadar Dayanıklı? Diş Çapraşıklığı Yüz Kasları Diş Beyazlatma Gömülü Diş Antalya Çocuk Diş Doktoru Diş Hastalıkları Yirmilik Diş Ameliyatı Gingivitis Diş Minesi Tedavi Planlaması