Antalya Diş Doktoru - Konservatif Diş Tedavisi

Konservatif tedavi, çürük oluşumunun engellenmesi önlemleriyle başlar. Eğer çürük oluşmuş ise, oluşan çürük, daha fazla ilerlemeden tedavi edilir. Eğer çürük ilerlemiş ise, çürük olan bölge temizlenerek, kaybolan diş dokusu onarılır. Hastanın ilk muayenesinde, şikâyeti dinlenir ve genel sağlık durumu hakkında bilgi alınır. Çekilen röntgenlerle birlikte, konservatif tedavi veya endodontik tedavi yöntemlerinden en uygun olanı seçilerek, tedaviye devam edilir. En temel konservatif tedavi, çürük oluşumunu engelleyen tavsiyelerdir. En bilinen konservatif tedavi ise ise çürük dişin, dolgu malzemeleri ile onarılmasıdır.

Über uns

Die Zahnärztin Binnur Toysal YİĞİTBAŞI, die seit 2001 das Prinzip übernommen hat, ihren Patienten die höchste Qualität zahnärztlicher Versorgung zu bieten und Informationen zu erbringen und sie wird ihre Patienten weiterhin in Bereichen wie ästhetische Zahnheilkunde, Implantologie, Botox, Dermal Filler, Kiefer- und Gesichtschirurgie, Kinderzahnheilkunde, Therapie bei Zahnfleischerkrankungen und Implantaten betreuen.

Datum der Website-Aktualisierung: 04.04.2023

Kontakt

Telefon: +90 (532) 464 09 19
Telefon: +90 (242) 241 81 62
Addresse: Toros Mah. 805 Sk. Kurgu Plaza

No: 14/1 Konyaaltı ANTALYA

Antalya 20'lik Diş Protetik Diş Tedavisi Periodonti Uzmanı Yirmilik Diş Ameliyatı Antalya Çocuk Diş Doktoru Antalya Diş Doktoru implant Diş Hekimi Çekirdek Çitlemek Çocuklarda Diş Çürüğü Diş Beyazlatma Yüz yapısı Pekiştirme Tedavisi Diş yapısı Yirmilik Diş Çekimi yüz ölçüleri Konyaaltı Çocuk Diş Hekimi Gömülü Diş Aparey Diş implantı